AMASYA SMMM ODASININ 24. OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURULU DİVAN BAŞKANLIĞINI ODA BAŞKANIMIZ BAHADIR BAŞ YAPTI.

14.05.2022 Tarihinde Amasya SMMM Odası Toplantı Salonunda Yapılan, 24. Olağan Seçimli Genel Kuruluna Oda Başkanımız Bahadır Baş, Çorum SMMM Oda Başkanı Ali Can Doğan, Tokat SMMM Oda Başkanı Turan Çelik, TÜRMOB Meslekte Kalite İzleme Kurulu Sekreteri Naz Bulut, Ordu SMMM Oda Başkan Yardımcısı Orhan Murat Gür , Ordu SMMM Odası Disiplin Kurulu Başkanı Murat Başaran Sağra katıldı.

Amasya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında yapılan 24'ncü olağan genel kurulda divan başkanlığı Oda Başkanımız Bahadır Baş yaptı.

Ordu Mali Müşavirler Odası Bahadır Baş; “24'üncü olağan genel kurulunda divan başkanlığına bizleri öneren Amasyalı meslektaşlarımıza teşekkür ediyor. Aday olan gruplara başarılar diliyorum.” dedi.