ODAMIZDA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI.

04.05.2022 Çarşamba Günü Oda hizmet binasında geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma törenine Oda Başkanımız Bahadır BAŞ, Onursal Oda Başkanımız Ertuğrul YÜKSEL, Oda Sekreteri Mehmet Ender SÖNMEZ, Önceki Dönem Oda Başkan Yardımcısı Mustafa ÇÖRTÜK, Denetleme Kurulu Başkanı Hatice ŞAHİN ERGÜL, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA, Denetleme Kurulu Üyesi Özleyen AKYOL, Haksız Rekabet Kurulu Başkanı Osman GÖZÜKAN, Üst Birlik Delegesi Sayit GÜLTEPE, Oda Mesleki Dayanışma ve Kültürel Komisyonu Başkanı Mustafa Bektaş, TESMER Yönetim Kurulu Saymanı Ayşegül ŞAHİN, meslek mensuplarımız ve stajyerlerimiz katıldı.

Bayramlaşma Töreni ile ilgili açıklama yapan Oda Başkanımız Bahadır BAŞ; “Geleneklerine sahip çıkan meslektaşlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde mesleğimizi geleceğe taşıyacağız. Bayramlar; insanı insan yapan değerlerin en güçlü şekilde yaşandığı özel günlerimizdir. Bu özel günlerimizde birbirimize, sevgiye ve paylaşıma olan inancımızı daha da güçlendirmeliyiz. Sevincin harmanladığı coşkunun yükseldiği dayanışma ve beraberliğin perçinlendiği ortak değerlerin saygı ve sevgi ile yoğrulduğu nadide bir sevinçtir bayram. ORDU MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ailesi olarak sevinçlerimizin akan sular kadar akıcı dayanışmalarımızın kayalar kadar sağlam beraberliklerimizin daim olması temennisi içerisindeyiz. Yarınlara güzel anılar bırakacağımız bir bayram geçirmenizi diler, Tüm meslektaşlarımızın, stajyerlerimizin, muhasebe emekçilerinin ve ailelerinin Ramazan Bayramı’nı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım. ''dedi.