Çorum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının Düzenlemiş Olduğu İftar Yemeği Davetine Odamızı Temsilen Oda Başkanımız Bahadır Baş, Oda Başkan Yardımcımız Orhan Murat Gür, Oda Sekreterimiz Ender Sönmez ve Oda Saymanımız D Serdar Yıldıran Katıldı. İftar Yemeğine Katılan TÜRMOB Genel Saymanı Levent Demiröz ,TÜRMOB Denetleme Kurulu Başkanı Burhan Düz, Amasya SMMM Oda Başkanı Asım Sözer ve Tokat SMMM Oda Başkanı Turhan Çelik İle Bir Araya Geldiler.

İftar Yemeği Programında Meslekte 25 Yılını Dolduran Meslektaşlarımıza Plaketini Takdim Edildi. Meslek Mensubu Şerafettin Ahıskalı’ya Meslekte 25’nci Yıl Plaketini Oda Başkanımız Bahadır BAŞ Takdim Etti. Mesleğe Yapmış Olduğu Katkılardan Dolayı Teşekkürlerini İletti.

İftar Yemeği Programını Değerlendiren Oda Başkanımız Bahadır BAŞ; “Çok Başarılı Bir İftar Organizasyonuna Ev Sahipliği Yapan ve Bizleri Bu Etkinliğe Davet Eden Değerli Dostum Çorum SMMM Oda Başkanımız Sayın Ali Can Doğan’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine Teşekkür Ediyor, Tüm Meslek Camiamızın Ramazanlarını Kutluyor, Hayırlara Vesile Olmasını Diliyorum. Dedi.