"Biz Mali Müşavirler Ülke Ekonomisine Sunduğumuz Katma Değerin Haklı Gururunu Yaşıyoruz” Sloganıyla Kutladığımız 1-7 Mart Muhasebe Haftası Kapsamında Kardeş Okulumuz Zuver Kaya Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Odamızı Ziyaret Ettiler.

Ziyarette Zuver Kaya Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Sülin Çelik, Muhasebe Ve Finansman Alanı Öğretmenleri İlhan Yılmaz, Odamız Üyesi Sebahat Özyılmaz, Yeşim Sönmez, Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni İrfan Kani Deveci İle 12 Sınıf Öğrencileri Katıldılar.

Ziyaretçileri Onursal Oda Başkanımız Ertuğrul Yüksel, Yönetim Koordinatör Üyemiz Tuğba Kılıç ve TESMER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Tuğrul Odabaş Karşıladılar. Ziyarette Öğrencilere “Mali Müşavirlik Mesleğini" Tanıttılar.