1-7 MART MUHASEBE HAFTASI ORDU ESNAF VE SANATKAR ODALARI BİRLİK BAŞKANI ERDOĞAN AKYÜREK ZİYARETİ

"Biz Mali Müşavirler Ülke Ekonomisine Sunduğumuz Katma Değerin Haklı Gururunu Yaşıyoruz” Sloganıyla Kutladığımız 1-7 Mart Muhasebe Haftası etkinlikleri çerçevesinde Ordu Esnaf Ve Sanatkar Odaları Birlik Başkanı Erdoğan AKYÜREK makamında ziyaret edildi.

Ziyarete Oda Başkanımız Başkanı Bahadır BAŞ ve Beraberinde Oda Başkan Yardımcımız Orhan Murat GÜR, Oda Sekreterimiz Mehmet Ender SÖNMEZ, Oda Saymanınız Dursun Serdar YILDIRAN ve Oda Yönetim Kurulu Koordinatör Üyemiz Tuğba KILIÇ katıldılar.

Haftamızı Kutlayan, Mesleğimiz İle İlgili Güzel Değerlendirmelerde Bulunan çerçevesinde Ordu Esnaf Ve Sanatkar Odaları Birlik Başkanı Erdoğan AKYÜREK’e Teşekkür Ederiz.