Ordu Mali Müşavirler Odası Olarak Rahmetli Hocamız Prof.Dr. Oktay Güvemli Anısına Meslektaşımız Yazar Dursun Ali Yaz Tarafından Odamız Üyelerimiz İçin Yazdığı, Oda Yayınımız Olan “Dünya’da ve Türkiye’de Muhasebe Felsefesi” Kitabının İmza Günü Odamızda Düzenlendi.

İmza Gününe Oda Başkanımız Bahadır Baş, Yazar Dursun Ali Yaz, Fatsa Doğa ve Çevre Derneği Başkanı Zeki Odabaş, Av. Nur Hilal Gündüz Av. Tuğçe Yıldız, Oda Denetleme Kurulu Başkanımız Hatice Şahin Ergül, Oda Disiplin Kurulu Başkan Yardımcımız Saynur Torunoğlu, Oda Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meslek Mensuplarımız ve Stajyerlerimiz Katıldı.

Oda Başkanımız Bahadır Baş;; Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak hemşerimiz değerli büyüğümüz Prof. Dr. Oktay GÜVEMLİ anısına ve aziz hatırasına kalıcı bir eser bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hocamıza emekleri için teşekkür ediyorum. dedi.