Ordu Defterdarı Görevinden Hazine ve Maliye Bakanlığı Destek Hizmetleri Başkanı Görevine Atanan Sayın Kemalettin Işık’ a Dün Akşam Defterdarlık Personeli Tarafından Veda Yemeği Düzenlendi.

Yemeğe Ordu Mali Müşavirler Odası’nı Temsilen Oda Başkanımız Bahadır Baş ve Oda Sekreterimiz M.Ender Sönmez Katıldı.

Veda Yemeğine Artvin Defterdar Vekili Sayın Mustafa Yılmaz Mustafa Yılmaz Şimşek, Ordu Defterdar Vekili Cabir Akın, OTSO Başkanı Servet Şahin , Ordu Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr Hakan Timur , Daire Müdürleri ve Defterdarlık Personelleri Katıldılar.

Sayın Defterdarımıza; Görev Süresi Boyunca Mesleğimize, Meslektaşlarımıza ve Odamıza Katkılarından Dolayı Oda Başkanımız Bahadır Baş Plaket Takdim Etti.

Sayın Defterdarımıza Yeni Görevinde Başarılar Dileriz.