ORDU’DA 2020 YILININ EN BAŞARILI MESLEK ODASI, “ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLERİ ODASI”

Ordu'da Haftalık Yayın Yapan Haberci Gazetesi Tarafından Bu Yıl 16.cısı Düzenlenen “YILIN EN” leri' anketinde seçilen kişi ve kuruluşlara ödülleri verildi.

Gazete Tarafından Yapılan Ankette YILIN EN BAŞARILI MESLEK KURULUŞU Ordu Mali Müşavirler Odası Seçilmiştir.

Başarı Plaketini Odamız Adına Oda Disiplin Kurulu Başkanı Murat Başaran Sağra Aldı.

Biz Bu Ödüle Layık Gören Haberci Gazetesi ve Okurlarına Teşekkür Ediyoruz.

MESLEK MÜCADELEMİZİN Kamuoyu Tarafından Bu Şekilde Onurlandırılması Bizlere Güç ve Mutluluk Verdi.

BİZ Olmak Başarının Anahtarı.

BİZ Meslek Mücadelemizi Aynı Şevk Aynı İstek İle Yönetim Kurulumuz, Disiplin Kurulumuz, Denetleme Kurulumuz, Haksız Rekabet Kurulumuz, Etik Kurulumuz ve Komitelerimiz İle Meslektaşlarımız İle Birlikte Sürdüreceğiz..