05 Ağustos Perşembe Günü Saat 10.00’da Çorum SMMM Odasında Düzenlenen 7326 Sayılı Kanun Uygulamaları Seminerine Oda Başkanımız Bahadır BAŞ, İSMMMO Başkanı Yücel Akdemir, Ankara SMMMO Başkanı Turgut Bahadır ve Oda Sekreterimiz M.Ender SÖNMEZ Katıldılar.

Çorum SMMM Odasının Davetlisi Olarak Katıldığı Toplantıda Oda Başkanımız Bahadır BAŞ Yaptığı Konuşmada; KDV Matrah ve Vergi Artırımında Kıyaslama Uygulamasının Yarattığı Haksızlığı ve Bu Haliyle KDV Matrah ve Vergi Artırımı Uygulamasına Mükelleflerin Olumlu Yaklaşmayacağını İfade Etti.

Toplantıya Davet Eden ve Gösterdiği İlgi Alaka, Ev Sahipliği, Seminere Katılımımız Anısına Sunduğu Plaket İçin Değerli Çorum SMMMO Başkanı Ali Can Doğan’a ve Başarılı Bir Sunum İle Meslektaşların Sorularını Cevaplayan Değerli Hocamız Yalçın Sütütemiz’e Emeği ve Camiamıza Kattığı Değer İçin Teşekkür Ediyorum. Dedi.

Seminer Sonrasında Yeni Belge Alan Levent Taştan’a Ruhsatını Oda Başkanımız Bahadır BAŞ Taktim Etti. Meslek Mensubuna Anı Olarak Rozetini Verdi. Meslek Yaşamında Başarılar Diledi.