Ordu Mali Müşavirler Odasında Ruhsat Töreni Düzenlendi. SMMM Yeterlilik sınavında başarılı olup Ordu Mali Müşavirler Odasına kayıt yaptıran 4 meslek mensubuna SMMM ruhsatları takdim edildi.

Meslek Mensupları;

SMMM Anıl Ahmet GÜRLER’in SMMM Ruhsatı Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Önceki Dönem Oda Yönetim Kurulu Üyesi Rüstem GÜRLER,

SMMM Erdinç ALP’in SMMM Ruhsatını Ruhsatı İstanbul Mali Müşavirler Odası Başkanı Yücel AKDEMİR ve Giresun Mali Müşavirler Odası Başkanı Azmi BÜK,

SMMM Arzu ÖZYURT’un SMMM Ruhsatını Ordu SGK İl Müdürü Mehmet Yaşar GÜNAY ve Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet ŞAHİN,

SMMM Hazal ÖZ KIZILKAYA’nın SMMM Ruhsatını Ordu Defterdar Vekili Cabir AKIN ve Ordu Mali Müşavirler Odası Onursal Oda Başkanı Ertuğrul YÜKSEL Takdim Etti.

Ruhsat Törenini Değerlendiren Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş; Uzun ve meşakkatli yolu tamamladınız ve aramıza katıldınız. Her zaman biz söylüyoruz bu mesleğin geleceği bu mesleğe vizyon katacak alttan gelen çok değerli arkadaşlarımız var. Yeni bir yola çıkıyorsunuz. Muhasebeci Mali Müşavirlik Akademik bir meslek, gelişmeye açık. Özellikle teknoloji 4.0’ın konuşulduğu bir zamanda gelişmeye açık bir meslek. Analitik düşünmeyi, problem çözmeyi gerektiriyor. İyi insan olmak iyi muhasebeci olmaktan, iyi doktor olmaktan, iyi mühendis, avukat olmaktan daha önemlidir, eğer iyi insanı yaratabilirsek müşterilerimizle ilişkilerimizde çalışanlarımız ile ilişkilerimizde, çevre ilişkilerimizde iyi insanı kurgular ve özne olarak sahneye çıkartabilirsek o zaman zaten doğal olarak iyi Mali Müşavir olacağız. Kazancımız yeterli olacaktır. Ülke ekonomisine değer katan, ülke ekonomisinin görünmeyen kahramanı olarak hizmet veren Ordu Mali Müşavirler Odası ailesine hoş geldiniz. Dedi.