Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Özel Ordu Uğur Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Özlem Erdem tarafından eğitim alanında indirim anlaşması yenilediler.

Uğur Okulları ile imzalanan protokol gereği;” Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri ve stajyerlerinin çocuklarına 2021-2022 eğitim ve öğretim dönemlerine ait Milli Eğitim Mevzuatı çerçevesinde ilan ettiği kayıt ücretleri üzerinden %30 oranında, indirim sağlanacağı belirtildi.

Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır BAŞ; “Oda üyelerimizin ve stajyerlerimizin çocuklarının kaliteli, nitelikli, başarılı bir eğitim almaları ve ülkemize hizmet etmeleri en büyük amacımızdır. Değerli Özel Ordu Uğur Anadolu Lisesi yöneticilerine bizlere böyle bir imkân sağladıkları için teşekkür ediyor, anlaşmamızın meslektaşlarımıza ve çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum.’’dedi.