MALİ MÜŞAVİRLER BİLGİLENDİRİLİYOR…

Ordu Mali Müşavirler Odası; VERGİDE ÖZELLİKLİ KONULAR VE ÖNEMLİ HATIRLATMALAR semineri gerçekleştirildi. ORDUSMMMOTV youtube kanalı üzerinden canlı yayınlanan seminere ilgi fazlaydı.

Ordu Mali Müşavirler Odası; ORDUSMMMOTV youtube kanalı ve ZOOM uygulaması üzerinden canlı olarak yayınlanan “VERGİDE ÖZELLİKLİ KONULAR VE ÖNEMLİ HATIRLATMALAR " Seminerinin Açış Konuşmasını Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır Baş yaptı. Seminerin sunumunu ise İstanbul SMMM Odası Eğitmeni Yalçın SÜTÜTEMİZ ve Oda Sekreterimiz M.Ender SÖNMEZ gerçekleştirdi. Seminerimizi Antalya SMMM Odası Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar, Karabük SMMM Odası Başkanı Atakan İrken, Malatya SMMM Odası Başkanı Nuh Boyraz, Tekirdağ SMMM Odası Başkanı Nedim Arslan, Kocaeli SMMM Odası Başkanı Mustafa Taşpınar, Canakkale SMMMO Oda Başkanı Hüseyin Soykan, Sinop SMMMO Oda Başkanı Hayrettin Akça, Karaman SMMM Odası Başkanı Arif TOKTAŞ, Kırklareli SMMM Odası Başkanı Faruk Azabağaoğlu Önceki Sakarya SMMMO Başkanı Sellattin Çakırsoy ile meslek mensupları ve stajyerler takip etti.