MESLEK LİSELERİ SEKTÖR İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI....

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve Fatsa Şehit İbrahim Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Arasında “Meslek Liseleri Sektör İşbirliği” Protokolü İmzalandı.

Protokol İmza Törenine Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını Temsilen Oda Başkanı Bahadır Baş, Oda Sekreteri Ender Sönmez, Oda Saymanı D Serdar Yildiran, Oda Disiplin Kurulu Başkanı Murat Başaran Sağra, Önceki Dönem Oda Başkan Yardımcısı Mustafa Çörtük ve Teknoloji ve E-Uygulamalar Komisyon Başkan Yardımcısı Fatih Bektaş Katıldı.

Fatsa Şehit İbrahim Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yılmaz Özcan Koordinatör Müdür Yardımcısı Eşref Aktepe, Muhasebe Alan Şefi Recai Şen, Atölye Şefleri Cengiz Şıhman, Aydın Dırık ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Murat Kaya Katıldı.

Konuşmaların ardından karşılıklı olarak “Meslek Liseleri Sektör İşbirliği” protokolü imzalandı.

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası; Fatsa Şehit İbrahim Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor takımları için hazırlanan ve üzerinde Ordu Mali Müşavirler Odası Logosunun yer aldığı 20 adet forma okul müdürüne teslim edildi. Oda Başkanı Bahadır Baş; Oda Saymanımız Serdar Yıldıran’a bu projenin gerçekleşmesine sağladığı katkı için ayrıca teşekkür ediyorum ve bu formalarla öğrencilerimizin başarılı sonuçlara imza atmalarını diliyorum dedi.