09 Ocak 2021 Cumartesi Günü, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını Temsilen Zoom Meting Programı Üzerinden 49’ncu KARADENİZ ODA BAŞKANLARI PLATFORM Toplantısına Oda Başkanımız Bahadır BAŞ Katıldı.

49’ncu Karadeniz Oda Başkanları Platform Toplantısının Açış Konuşmasını Karadeniz Oda Başkanları Platform Başkanı ve İSMMMO Başkanı Sayın Yücel Akdemir yaptı.

Toplantıya, TÜRMOB Genel Başkanı Sayın Emre Kartaloğlu ve TÜRMOB Genel Sekreteri Sayın Yahya Arıkan’da Katıldılar. Mesleki Gündem İle İlgili Değerlendirmelerde Bulundular.

Toplantı Gündeminde; Tahsilat Sorunu ve E-Birlik, GİB Sözleşme Entegrasyonu; Arabuluculuk Konusu, Bütün Beyannamelerin Meslek Mensupları Tarafından İmzalanması ve Ba-Bs’nin Kaldırılması Konuları Görüşüldü.

Toplantıda Odamızı Temsilen Katılan Oda Başkanımız Bahadır BAŞ Yaptığı Konuşmasında; “Salgın Süresince Mart 2020’den Bugüne TÜRMOB’un Başarılı , Çözüm Odaklı Çalışmaları ve Arabuluculuk Konusunda Çok Değerli Katkı Yapan, Konuyu Ülke Gündemine Taşıyan Genel Başkanımıza ve TÜRMOB Genel Sekreterimize Teşekkür Ederek Başladı.

En Önemli Mesleki Sorunumuzun MESLEKİ HİZMET KALİTEMİZİN Ölçülmemesi Olduğunu, Önümüzde İşini İyi Yapan İle Kötü Yapan Meslek Mensubunu Ayırt Edemeyen Bir Sistem Olduğunu ve Pek Çok Mesleki Sorunumuzun Ana Kaynağının Bu Olduğunu İfade Etti.

Haksız Rekabet Yönetmeliğinde Yer Alan Üç Ay Ücretini Ödemeyen Müşterilerimize Hizmet Verilmemesi Kuralını Hep Birlikte Uygularsak Buna Sahip Çıkarsak Tahsilat Konusunda Pek Çok Sorunumuzun Düzeleceğini Belirtti.” Toplantının; Mesleğimize, Meslektaşlarımıza ve Ülkemize Katkı Sağlamasını Diliyorum...dedi