CHP ORDU MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ADIGÜZEL VE CHP HEYETİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

CHP Ordu Milletvekili Sayın Mustafa Adıgüzel, CHP Ordu İl Başkanı Sayın Atila Şahin, CHP Altınordu İlçe Başkanı Sayın Yelda Dalak ve CHP İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Ziyaret Ettiler.

Ziyarette Öncelikle 10 Kasım Nedeniyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Anıldı. Zaferlerini, Ülkeyi Kurmasını Bitlikte Konuştuk. Cumhuriyet’in İlelebet Payidar Olacağını, Hepimizin Bunu Sonsuza Kadar Sahip Çıkacağına İfade Edildi.

Ziyarette Oda Başkanımız Bahadır BAŞ; “Öncelikli Taleplerimiz olan, KDV İndirimi, Ücretlerimizin Tahsilatında Kamusal Garanti, Yeni Meslektaşlarımıza KOSGEB Desteklerinin Sağlanması, Müteselsil Sorumlulukta Objektif Esaslar Getirilmesini, Mükelleflerin, Piyasanın Talepleri Olan; Yapılandırmanın İlk Taksit Ödemesinin En Az Altı Ay Sonra Olması, Kasım Ve Aralık Aylarında Mücbir Ertelemeden Kaynaklanan Ödemelerin Yapılandırmaya Dahil Edilmesi Gerektiği Ve Geçici Vergilerin 2020-2021 Münhasıran Kaldırılmasını Ve İşten Çıkış Yasağı Uygulamasının İşçiye Zarar Verir Boyuta Geldiğini İfade Etti. Mesleki Sorunlarımız Konusunda TBMM ‘De Soru Önergesinde Veren Mesleki Sorunlarımızı Yakından Takip Eden CHP Ordu Milletvekili Sayın Mustafa Adıgüzel’e Teşekkürlerini İletti. Mesleki Sorunlarımızın Yer Aldığı Bir Dosyayı Teslim Etti.