ORDU VE TRABZON SMMM ODASI ORTAK TOPLANTI DÜZENLENDİ.

Ordu Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu ve Trabzon Mali Müşavirler Odası Yönetim kurulu ortak yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya; Ordu SMMM Odası Başkanı Bahadır Baş, Trabzon SMMM Odası Başkanı Mehmet Pehlivan ve her iki oda yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Her iki oda yönetim kurulunun birlikte gerçekleştirdiği toplantıda;

-Meslek mensuplarının KDV indirim talebi

-Müteselsil sorumlukta objektif değerlendirme ve mali sorumlulukta üst sınır

-e/uygulamaların meslek mensuplarında yarattığı yeni maliyetleri konularındaki taleplerini kamuoyu ile paylaşımı konusunda fikir birliğine varıldı.

Mesleki sorunların çözümünde TÜRMOB’un ve Odaların önerdikleri raporların, görüşlerin ve çözüm önerilerinin değerlendirilmesi gerektiğini dile getirdiler.

Toplantı sonrası Ordu SMMM Odası Yönetim Kurulu ve Trabzon SMMM Odası Yönetim Kurulu üyeleri önceki dönem Trabzon SMMM Odası Başkanları Kenan Atalay’ı, Veysel Zekai Bak’ı ve Ahmet Demir’i ziyaret ettiler.

Trabzon Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Pehlivan'a ve Yönetim Kurulu Üyelerine İlgi Alakalarından Dolayı Teşekkür Ederiz.