MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN TABİPLER ODASINA ZİYARET

Temmuz Ayında yapılan genel kurul ile Ordu Tabipler Odası Başkanlığına seçilen Dr. Ali Coşkun ve Yönetim Kurulunu Oda Başkanımız Bahadır Baş, Oda Sekreterimiz M.Ender Sönmez ve Oda Yönetim Kurulu Üyemiz Tuğba Kılıç Ziyaret Etti.

Oda Başkanımız Bahadır BAŞ; Koronavirüs salgını ile mücadelede bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de en ön safta yer alan ve büyük bir özveri ile mücadele eden çaba harcayan, gecesini gündüzüne katan ütün doktorlarımıza şahsınızda teşekkür ederek, Ordu Tabipler Odası Başkanı Dr. Ali Coşkun ve Yönetim Kuruluna Yeni Görevlerinde Başarılar Diledi.

Ordu Tabipler Odası Başkanı Dr. Ali Coşkun; Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Yönetim Kuruluna Bu Nazik Ziyaretlerinden Dolayı teşekkür etti.