ORDU MALİ MÜŞAVİRLER ODASI VE ORDU ÖZEL ŞEKER PORTAKALI KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ MÜDÜRÜ ARASINDA İNDİRİM ANLAŞMASI İMZALANDI. Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası daha önce imzaladığı indirim protokollerine bir yenisini daha ekledi. Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Ordu Özel Şeker Portakalı Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Beyzanur Çakır tarafından eğitim alanında indirim anlaşması imzalandı. Ordu Özel Şeker Portakalı Kreş ve Gündüz Bakımevi ile imzalanan protokol gereği;” Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri, stajyerlerinin çocuklarına ve 1. Derece yakınlarının Ordu Özel Şeker Portakalı Kreş ve Gündüz Bakımevi yaptıracakları yeni kayıtlar için 2020-2021 eğitim ve öğretim dönemlerine ait açıkladığı güncel kayıt ücretleri üzerinden %30 oranında indirim sağlanacağı belirtildi.