Oda Başkanımız Bahadır Baş ve Oda Saymanımız Dursun Serdar Yıldıran Kumru İlçesinde büro açarak mesleğe adım atan Uğur Evin'nın açılış törenine katıldı.

Açılış törenine Ordu SMMM Oda Başkanı Bahadır Baş, Kumru Kaymakamı Hüseyin Aydın Kumru Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Namık Evin ve davetliler katıldı.

Kumru İlçesinde bürosunu açan Uğur Evin'nin açılış kurdelesini Oda Başkanımız Bahadır Baş, Korgan Kaymakamı Hüseyin Aydın ve Kumru Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Namık Evin ile birlikte kestiler.

Törende Konuşan Oda Başkanımız Bahadır Baş; bir meslek mensubu kolay yetişmiyor. Lise eğitiminden sonra yaklaşık 9 yıl gibi zorlu bir eğitim sürecinden geçiyor. Genç meslek mensuplarının, bu mesleğin geleceği olduğunu, özellikle genç meslektaşlarımın büro açmalarının meslek camiasının büyüyüp gelişmesi adına olumlu bir gelişmedir. Genç Meslektaşıma Meslek Hayatında Başarılar ve Bol Kazançlar Dilerim. Dedi