CHP ORDU İl BAŞKANLIĞINA ORDU MALİ MÜŞAVİRLER ODASINDAN, 97 ‘NCİ YIL ZİYARETİ...

Oda Başkanımız Bahadır Baş, Oda Sekreterimiz M. Ender Sönmez Oda Denetleme Kurulu Başkanımız Hatice Şahin Ergül, Oda Disiplin Kurulu Başkanımız Murat Başaran Sağra, Haksız Rekabet Kurulu Başkanımız Osman Gözükan ve Denetleme Kurulu Üyemiz Özleyen Akyol ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisinin Kuruluşunun 97.’inci Yıl Dönümü Nedeniyle İl Başkanı Av. Atila Şahin'i Ziyareti Etti.

Ziyaret hakkında açıklama yapan Oda Başkanımız Bahadır BAŞ; "Ülkemizde demokrasinin kapılarını açan, Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk´ün önderliğinde 9 Eylül 1923´te siyasi faaliyetlerine başlayan Cumhuriyet Halk Partisinin 97. Kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Dedi.

CHP İl Başkanı Av. Atila Şahin; “Kuruluşun ve Kurtuluşun Partisi olarak 97 yıldır Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu ve canıyla vatanı savunan halkımıza armağan ettiği Cumhuriyet’in, her mücadelede en ön saflardaki koruyucularıyız. Atamızın “Benim iki büyük eserim var. Biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’dir” sözlerinin ağırlığını ve sorumluluğunu partimizin çatısı altında her daim hissediyoruz. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı değerli Oda Başkanım Bahadır Baş’a ve değerli kurul başkanlarına çok teşekkür ediyorum. dedi.