MALİ MÜŞAVİR OLMAYA HAK KAZANANLAR "MALİ MÜŞAVİRLİK RUHSATLARINI" TÖREN İLE ALDILAR

Ordu Mali Müşavirler Odası; 15  Eylül 2017 Cuma Günü Oda Toplantı Salonunda 2017 içerisinde Mali Müşavir olmaya hak kazananlara "Mali Müşavirlik Ruhsatları" düzenlenen törenle verildi. Törene Oda Başkanı Bahadır Baş, İstanbul SMMM Odası Başkanı Yücel AKDEMİR, Eski Maliye Baş Müfettişi-şu an Vergi Baş Müfettişi Hikmet ÇAKIR, E.Gelirler Baş Kontrolörü-E.Vergi Baş Müfettişi Burhan DÜZ, Gelirler Kontrolörü Derneği Genel Başkanı Yasin ERYILMAZ, Ordu İlinde şu an teftişte bulunan Vergi Müfettişleri, İstanbul SMMM Odası SGK Danışmanı Gülsüm ÖKSÜZÖMER YILMAZ, İstanbul SMMM Odası  Eğitim Müdürü İnci ŞALCI, meslek mensupları ile stajyerler katıldı.

Belge Töreninin Açılış Konuşmasını Yapan Oda Başkanı Bahadır Baş; Hepiniz zorlu bir süreçten geçerek bu ruhsatları almaya hak kazandınız. Ne kadar sevinseniz hakkınızdır. En az sizin kadar, belki de sizden fazla ailelerinizin de sevindiğini ve sizinle gurur duyduklarını tahmin edebiliyorum. Önümüzdeki süreçte de yolunuzun aydınlık ve bol kazançlı geçmesi dileği ile hepinizi kutluyorum. Aramıza hoş geldiniz.’’dedi.

İstanbul SMMM Odası Başkanı Yücel Akdemir ise yaptığı konuşmada; “Mesleğe yeni katılan arkadaşlarımıza çalışma yaşamlarında başarılar diliyorum. Muhasebe mesleğine gelecekte önemli katkılar sunacaklarına inanıyorum. Öncelikle iyi bir Mali Müşavir olmanın en önemli şartı iyi bir birey, iyi bir insan olmaktır. Aramıza yeni katılan arkadaşlarıma meslek hayatlarında başarılar diliyorum." dedi.