Oda TESMER Yönetim Kurulu tarafından oda toplantı salonunda “TEZLİ-TEZSİZ YÜKSEK LİSANS” bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya Oda Başkanımız Bahadır BAŞ, Ünye İİBF Dekanı Porf.Dr. Gürol ÖZCÜRE, Oda Başkan Yardımcımız Orhan Murat GÜR, Oda Sekreterimiz Mehmet Ender SÖNMEZ, Oda Yönetim Kurulu Üyemiz Tuğba KILIÇ, TESMER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuğrul ODABAŞ, Tesmer Yönetim Kurulu Sekreteri Mert YÜKSEL, TESMER Yönetim Kurulu Saymanı Ayşegül ÇELENK, Ünye İİBF Öğretim Üyeleri Doç Dr. Nedim DİKMEN ve Doç. Dr. Hakan YAZARKAN ile Ordu SMMM Odasında Mali Müşavirlik stajı yapan 53 stajyer katıldı.

Bilgilendirme toplantısının açış konuşmasından Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ; “Öncelikle şunu ifade etmeliyim bu tezsiz yüksek lisans programının açılması için 2006 yılından bu yana 14 yıldır oda olarak çok mücadele ettik. İşletme tezsiz yüksek lisans programına ihtiyaç olduğunu bunun biz mali müşavirler için çok önemli olduğunu her yerde her yetkiliye ifade ettik. Ama gerçekleştirememiştik. Bugün sayın Prof..Dr. Gürol Özcüre bize bu müjdeyi verdi. Bu programın gerçekleşmesinden çok memnunuz. Bu yüksek lisans programı stajyerlerimize yeni bir vizyon kazandıracaktır.

Bilgilendirme toplantısı sonrasında Ünye’den, Fatsa’dan, Gölköy’den, Kumru’dan, Altınordu’dan bilgilendirme toplantısına katılan 50 stajyer için TESK Otel’de öğlen yemeği düzenlendi.